Stránky

úterý 9. května 2017

utukutu!


Rodičovství mě naučilo opravdu mnoho.
Na spoustu věcí jsem změnila názor.
Jednou z těch změn je pohled na hračky.

Vždy jsem si myslela, že by měly být děti obklopené barvami, hračkami, aby měly dostatek příležitostí ke hře. Omyl.


S příchodem Lili jsme nakoupili spoustu zbytečností, které jsme obratem vkládali do sběrných boxů nebo prostě posílali dál.
Lili si jich buď nevšimla vůbec nebo ji zaujaly jen na krátkou chvíli- pokud je hned nezničila. Navíc jsem nabyla dojmu, že ji ten kus plastu nemůže vůbec nic dobrého předat.
A tak jsem při nákupu začala více přemýšlet a zvažovat. Zaměřila se výhradně na dřevěné a kreativní kousky, knížky, obyčejné dřevěné kostky, šišky, kamínky...
Teď kecám. Lego! Lego je super. A míčky, balóny. Ty taky. 
Zkrátka na takové, které mají smysl.
(Jo, ještě vílinky. To je teď Lilinky TOP. :))

Máme tak doma jen málo hraček, ale každá z nich má duši.
Před nedávnem se k nám ale dostala doslova osobnost mezi hračkami. 

Možná už jste některé postřehly na Instagramu nebo Facebooku, se svou sestrou plánuji otevření dětské kavárny. Kavárny s opravdu originálním dětským koutkem. Takový pelíšek V lese
Ale o tom jindy.
Právě díky tomuto plánu a srdnaté Gabči, která se svou rodinou za "tím vším stojí", máme teď doma hračku hraček. Zatím ji testují mé holčičky, už brzy bude sloužit k radosti všem dětem, které nás přijdou do kavárny navštívit. ♥


A že se mají na co těšit!
Houpačka, klouzačka, domeček (i s okny!), parkoviště, garáž (s výtahem!), prodejní pult, opičí dráha, skokánek, postýlka, stoleček a křeslo v jednom.



Nabízí tolik možností jak si hrát. Vhodná pro děti každého věku. Jediná hračka, která zabavila mé "nehravé" děti, jediná hračka, která je přiměla ke společné aktivitě (pokud nepočítám stavění, bourání a sesterské rozepře :)).





Houpací prkno, další z produktů Utukutu, jsme si pouze vypůjčily.
Už teď je mi ale jasné, že V lese nesmí chybět. Dohromady totiž tvoří nepřekonatelnou dvojici. Těším se na výběr gravírovaného motivu. Jsou boží!  


Děkuji za krásnou, láskyplnou práci. Děkuji za tu možnost. Děkuji za to, že máme tu čest. ♥


3 komentáře:

  1. mam dva syny 3,5 roku a 10 m a uz premyslim, co pod stromek.Oba maji narozeniny kolem vanoc, takze musim peclive planovat ;) Co byste doporucila, prkno, anebo spectra? diky, Jana F.

    OdpovědětVymazat

Mockrát děkuji za milý komentář! :)