Stránky

středa 31. května 2017

helper!


Být blízko svým dětem, být tu pro ně, být s nimi, poskytnout jim pocit bezpečí kdykoli oni potřebují, dát jim volnost, motivovat je, dát jim tu možnost správného, přirozeného rozvoje a vývoje...
Nošení se stalo mou vášní.


Díky české rodinné firmě Omnifera pro nás dostalo jiný rozměr.











"Helper je speciální šátek, jehož jediným cílem je podpora nošení dětí.

Tento šátek na nošení dětí se speciálním upraveným designem vycházejícím z našeho oblíbeného andělského vzoru Wings of Desire není určen pro veřejnost.
Šátek si za dotovanou cenu mohou zakoupit organizace podporující nošení dětí, které budou pečlivě vybrány na základě vyplněného formuláře na našich webových stránkách - http://omnifera.eu/helper/. Šátků je jen omezené množství a chceme, aby sloužily opravdu účelu, pro který byly stvořeny, proto z přihlášek pečlivě vybíráme vhodné kandidáty, děkujeme za pochopení. 
Šátek není určen pro soukromé využití.
Vybraným subjektům může být šátek věnován. O šátek zdarma není možné žádat, formulář slouží pouze k žádosti o šátek za dotovanou cenu. Šátky zdarma věnujeme pouze z naší vlastní iniciativy.

Doufáme, že Helper bude napomáhat šíření ergonomického nošení dětí u nás i ve světě a stále více miminek se bude moci těšit z bezprostřední blízkosti jejich maminky!

Helper
HeHexistuje pouze v jedné velikosti - vel. 6 
materiál: 100% egyptská bavlna 
váha: 272 g/m2 před praním
Jedná se o čistě bavlněný šátek s jednoduchou údržbou, výborný univerzál pohodlný pro miminka a dostatečně nosný pro větší děti, po krátkém zanošení je šátek velmi měkký a nadýchaný. Je vyrobený z vysoce kvalitní egyptské bavlny a nese certifikát OEKO TEX 100 třídy I. pro děti do tří let.
Navrženo, utkáno a zabaleno s láskou v České republice."





Tak si pro něj v srpnu přijďte!
Do kavárny V lese. 
Nebo mi o něj prostě napište. 
Je tu pro VÁS a VAŠE společné okamžiky. ♥


Milá Jani, z celého srdce děkujeme!

2 komentáře:

Mockrát děkuji za milý komentář! :)